rain-works
rain-works

rain-works is een onderdeel van buroJET; rain-works is een ontwerp- en advies bureau werkende in het veld van klimaat adaptie:
Rain-works maakt project specifieke oplossingen in de vorm van brainstorms, advies en de ontwikkeling van fysieke producten. Enkele van deze projecten zijn te vinden op de site rain-works.nl.

Wij kijken als ontwerpers op een brede, grensverleggende manier. Met onze aanstekelijk positivisme kunnen we een grote rol spelen bij het aanpakken van de steeds urgenter wordende maatschappelijke vraagstukken rondom klimaatverandering en toenemende verstedelijking. Als U een vraagstuk heeft of een oplossing zoekt, naam gerust contact met ons op viaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Water rimpeling logo rain-works:
Naast dat deze waterrimpelingen fascinerend zijn om naar te kijken, symboliseren ze hier het effect wat onze adviezen/producten maken: de druppel in het midden is de veroorzaker, de implementering van het idee/concept/innovatie. Deze zal doorwerken/rimpelen in het project, de wijk, uw bedrijf/instelling (en zichtbaar veranderingen veroorzaken).
Deze innovatie is altijd een een tijdelijk fenomeen totdat "de volgende regenbui" zich aandient.....Het is een ongoing traject. Altijd in beweging, waarin keer op keer nieuwe verbeteringen en innovaties gedaan worden.

Meerdere rimpelingen die elkaar raken staan weer symbool voor de samenwerkingen van de diverse partijen, waarin we elkaar versterken en op dat moment tot het beste resultaat komen. Bij rain-works werken we graag samen met onze klant en alle stakeholders. Deze symbiose zal het eindresultaat altijd sterker, mooier en waardevoller maken.